Copil mort de pojar? - Cronologia unei noi fraude mediatizate

by - marți, februarie 24, 2015

"Decedat de pojar" - sau cum pot fi dezinformati oamenii cu ajutorul mass media! 

Din nou, majoritatea este asmutita asupra minoritatii!




Conform unor articole din ziarele germane, miercurea trecuta a murit un copil. O tragedie de necuprins in cuvinte pentru parintii acelui copilas de 18 luni.

Dar: aparent copilul ar fi decedat de pojar. Iar ceea ce face acum mass media din acest subiect depaseste orice limita a decentei si a bunului simt. Scopul: atacul in haita asupra parintilor care nu si-au vaccinat copiii impotriva pojarului.

Grupul AGI Impformation, condus de doctorul Rolf Kron, a facut o analiza. Va traduc in continuare.

Iata ce a fost publicat in prima zi (23.02.2015):

Versiunea 1:

"Copilul in varsta de un an si jumatate ar fi murit deja pe 18 februarie intr-un spital din cauza bolii infectioase, a declarat parlamentarul de Berlin Mario Czaja. Este inca neclar cum s-a molipsit."

Despre statutul vaccinal al copilului - niciun cuvant la acel moment.

Versiunea 2:


"Un copil chiar a murit in urma unei infectii cu rujeola. Se pare ca baiatul nu fusese vaccinat impotriva pojarului."

Versiunea 3:

"Copilul primise toate vaccinurile, mai putin ROR." 

Deci aici aflam ca nu era vorba de un copil nevaccinat. I se administrasera inainte TOATE vaccinurile si este neclar cat de slabit era in realitate organismul acestui copilas, care fusese injectat cu atatea neurotoxine.

Versiunea 4 si cea mai interesanta:

"Parlamentarul Czaja a declarat pentru postul rbb ca vorbise cu spitalul Charité, afland ca micutul fusese dus la un spital initial cu simptome de pojar, iar datorita simptomaticii grave fusese transferat ulterior la Charité, unde decedase miercurea trecuta. A fost raportat catre DSP-ul local ca baietelul murise in urma pojarului. Se va face o autopsie pentru a verifica daca baietelul avusese eventual si alte simptome care pot fi considerate ca si cauza a decesului."

Iata cum zilele astea intreaga Germanie este in tumult. Oamenii sunt asmutiti unii impotriva altora, iar in social media se inmultesc sondajele despre posibila introducere a vaccinarii obligatorii. Vaccinistii si antivaccinistii se ataca si se jignesc pana la un nivel de mocirla.

Bucuria rautacioasa si rasul in pumni ale vaccinistilor care se umfla de satisfactie in urma decesului unui copilas de 18 luni nu au limite. Si totusi, la fel ca teoria vaccinarii, si ipoteza ca acest copilas ar fi murit de pojar fiind nevaccinat este falsa

Din surse apropiate familiei aflam: baietelul primise prima doza de vaccin ROR. Aceasta inseamna ca ar fi trebuit sa fie protejat, conform teoriei vaccinarii.

Am contactat-o personal pe aceasta mamica, Yvonne Kronevitz, care a confirmat ca la gradinita li s-a comunicat tuturor parintilor cu copii in acea grupa ca baietelul decedat primise deja vaccinul ROR.
 


Alte afirmatii false:

   1. Copilul ar fi murit de pojar. Corect este ca parlamentarul Czaja a admis ca acel copilas avea si o alta afectiune si deci s-ar putea ca aceea sa fi contribuit la deces. Corect mai este ca in lumea civilizata, un copil hranit corect si corespunzator si crescut intr-un mediu curat nu a murit niciodata de pojar. Iar de la un "virus" care exista doar prin consens cu atat mai putin.

   2. Copilul ar fi fost nevaccinat. Corect este ca era vaccinat, dupa cum a admis parlamentarul Czaja.

   3. Copilul ar fi fost vaccinat, dar nu impotriva pojarului, cum a afirmat initial parlamentarul Czaja. Corect este ca acel copilas primise deja prima doza de ROR, iar a doua urma sa-i fie administrata.

Retineti: se sustine ca dupa prima administrare de ROR, 95% dintre vaccinati ar fi protejati (marja de siguranta fictiva folosita ca pretext, evident). Si totusi, cum de apoi se cere administrarea celei de-a doua doze de ROR din nou la 100%din subiecti, desi -conform teoriei lor aberante- doar 5% nu ar fi "protejati"?


Conform teoriei alopate, la pojar  
 

  • poate fi afectata mucoasa faringiana,
  • pot fi afectate bronhiile,
  • se poate face conjunctivita,
  • poata aparea febra pana la 41°,
  • pot aparea dureri de gat,
  • pot aparea dureri de cap,
  • pot aparea petele albe pe mucoasa obrazului (semnul Koplik)
  • pot aparea otite,
  • poate aparea o stare de moleseala generalizata,
  • pot aparea rinite, curge nasul mult,
  • pot aparea pneumonii.
De asemenea
  • poate aparea starea de greata,
  • poata aparea o bronsiolita,
  • poate aparea eruptia cutanata (exantem),
  • boala poate sa decurga si fara eruptie ("pojar alb"),
  • poate aparea o inflamare a ganglionilor limfatici,
  • pot aparea diareea si durerile abdominale,
  • poate aparea laringita
si alte asemenea "probleme" pot intra toate in spectrul de diagnosticare a pojarului. In aceste conditii, avand in vedere tambalaul facut in presa cu epidemia de pojar din Berlin, cat de usor poate fi diagnosticat un pojar daca un copil intruneste 3-4 din simptomele de mai sus? Ele ar putea fi cauzate de cu totul altceva, DAR in timpuri de epidemie de pojar e musai sa punem si diagnostic de pojar, nu-i asa? 
Inca un exemplu impresionant (sau inspaimantator) pentru frauda cu pojarul: asa-numitele pete Koplik din mucoasa obrazului exista doar la pojar. Da, in sfarsit o afirmatie categorica.

Dar... iata o surpriza! Tocmai acest simptom de baza (petele Koplik) apare foarte rar!!!  
[...] Petele Koplik care apar pe mucoasa obrazului numai la pojar se constata relativ rar si unii autori le considera semne atipice ale unei infectii rujeolice.[...] Sursa: Wikipedia in lb. germana
Exantemul, de asemenea considerat tipic pentru pojar, nu este nici el un criteriu fara echivoc, deoarece ni se spune ca exista si asa numitul "pojar alb", cel fara eruptie cutanata si cu simptome mai slabe ale bolii.

Deci simptomul unic si tipic pentru pojar apare rar, iar alte simptome sunt luate la gramada fara vreo dovada stiintifica despre apartenenta lor la puzzle-ul care primeste eticheta de "pojar". Asta inseamna ... surpriza?? ... ca orice medic poate intocmi o lista din simptomele insirate mai sus, pentru a pune un diagnostic de pojar. Cand il aranjeaza.

Cu alte cuvinte, avand in vedere frauda teoriei virusurilor si a asa-zisei "protectii" vaccinale, trebuie luata in considerare si ipoteza ca acel baietel din Berlin nu a murit de pojar (capatat dupa prima injectie ROR!!!), ci foarte posibil in urma unei vatamari postvaccinale sau a unor complicatii datorate tratamentului medicamentos agresiv din spital, pe fondul unei alte afectiuni. Sigur, acest lucru nu va fi niciodata admis, pentru a nu periclita conceptul de vaccinare, caci nu-i asa, nu e voie sa se faca publica si realitatea celor morti sau paralizati si handicapati de vaccinuri (vezi moartea bebelusului dupa vaccinurile hexavalente, vezi autism, ADS, neurodermita, epilepsii, encefalite, paralizii, diabet, sindromul Guillain-Barré etc.).
~~~~~~~~~~~~ 
O epidemie de pojar, un deces si apoi amenintarea cu introducerea vaccinarii obligatorii? Dupa intreaga isterie in masa, Clinica Universitara Charité din Berlin a incheiat autopsia. Raportul interim afirma ca acel copil suferea de o alta boala, care fara aparitia pojarului nu ar fi dus la deces. Ieri, clinica Charité a declarat ca nu a fost definitiv clarificata cauza decesului.
Sa recapitulam:
1. Copilul fusese vaccinat impotriva pojarului!
2. Copilul s-a imbolnavit de pojar DUPA vaccinarea cu ROR!
3. Copilul avea o afectiune suplimentara la inima
.
4. Copilul suferea de inima si primise TOATE vaccinurile?
5. Copilul fusese internat initial in alt spital, abia la aparitia complicatiilor
[din ce cauza?? nu cumva din cauza medicamentelor administrate in acel spital??] a fost transferat in panica la Clinica Charité. 
Cam multe neconcordante si neclaritati... 
Concluzii? Din nou o propaganda prost regizata. Bietul copilas, un sufletel nevinovat instrumentalizat in dezbinarea populatiei pentru vanzarea de mai multe vaccinuri!
 ~~~~~~~~~~~
Va intrebati de ce tocmai acum aceasta campanie orchestrata? E simplu. Totul a inceput cu declaratiile "costumului vorbitor" Angela Merkel despre cei 600 de milioane de euro pe care vrea sa-i investeasca in campaniile de vaccinare! Au urmat aparitii publice ale moderatorilor Katja Burkard, Dr. Eckart von Hirschhausen si Jörg Kackelmann (persoane individuale). Apoi au urmat firme precum JAKO-O si  Sparbaby. Apoi au urmat Stiftung Warentest (revista de testat produse), emisiunile ZDF heute si "Akte mit Ulrich Meyer". Aici e vorba doar de o lista minuscula a paginilor de Facebook care promoveaza panica de pojar in masa. Si totusi, factorul comun: totul a inceput dupa promisiunea lui Merkel de a investi 600 de milioane de euro in campanii de vaccinare. 

Si toate discutiile decurg dupa acelasi model. Cand un antivaccinist comenteaza ceva, urla toti: "Sursa, sursa!!". In schimb, cand mass media scrie ceva, nu mai intreaba nimeni de sursa. 

Ca intotdeauna, va doresc sa ganditi cu propriul vostru cap! Sanatate si intelepciune!

You May Also Like

18 comments

  1. Multumesc. Ca intotdeauna prompta. Ce bine ca voi in Germania aveti doctori cu constiinta care nu se tem sa spuna adevarul in public.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt medic aici in Berlin si sunt foarte familiarizata cu acest caz.... E o aberatie dezinformativa tot cea ce ai scris aici, scotand lucrurile total din context...repecta-ti cititorii si ofera-le informatii veridice. Astfel va putea sa isi ia fiecare deciziile detinand toate informatiile corecte...nu ti se pare ca asa este uman??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu stiu nici copii prietenilor mei ce vaccinuri au iar dumneavoastra vorbiti de o prietena,culmea,exact exact la gradinita copilului decedat care in plus mai e si la curent cu toate vaccinurile facute de copii de acolo.

      Ștergere
    2. Ia uite ce "medic aici in Berlin" s-a trezit sa comenteze (si in ROMANA) tocmai aici... Hahahaaaa, poanta zilei!! Bai postaca acefala, ia pune aici copia contractului de munca pe post de medic aici in Berlin, sa vedem si noi!

      Al doilea anonim comenteaza tot ca un cretin, fara sa stie germana si sa citeasca acel screenshot-comentariu al mamei cu copilul la aceeasi gradinita. Pai NORMAL ca in Germania s-a anuntat la gradinita aia ca copilasul fusese vaccinat, boule, altfel gradinita RASPUNDE legal pt. toti ceilalti copii care s-ar fi putut infecta, vezi Doamne. Ei au vrut sa se asigure ca nu vor fi trasi la raspundere si de aceea au informat toti parintii cu copii la acea gradinita despre faptul ca acel copilas mort PRIMISE PRIMA DOZA DE ROR, adica vezi Doamne ei puteau sa-si duca in continuare copiii acolo, ca nu era niciun pericol de epidemie!
      Tudor B.

      Ștergere
  3. Este o minciuna sfruntata, intamplator am un prieten care lucreaza ca Hausmaister in gradinita respectiva, mi-a spus ca au fost mai multi doctori saptamana trecuta si au vaccinat, coincidenta ca amurit dupa un suflet nevinovat ? nu cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nevoie de ceva mai multe dovezi concrete pentru aceste afirmatii. Oricum, e clar ca acel copilas fusese deja vaccinat cu toate vaccinurile din schema recomandata pana atunci.

      Ștergere
    2. Din pacate aveti dreptate; altceva decat vorbe nu am, poze nu a facut cu toate ca nu avea motive sa ma minta.

      Ștergere
    3. Sincer, nu am auzit vreodata in Germania de doctori care sa vina sa vaccineze la gradinita. Copiii sunt vaccinati la medicul lor pediatru, daca parintii doresc asta.
      Daca intr-adevar au fost trimisi medici care sa vaccineze la gradinita, atunci e vorba de un posibil abuz al gradinitei sau al Sanepidului respectiv (in contextul panicii cu "epidemia" orchestrata), caci altfel nu este legal asa ceva.
      O sa intreb pe grupa unde am vorbit cu mama respectiva, daca ea stie sau a auzit ceva de acest gen.

      Ștergere
  4. Tine-ti ma la curent, si eu am o fata la scoala dar in alt oras si mi-e frica, multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sincer sper ca ce a vazut prietenul meu sa nu fie adevarat. Nu vreau sa se ajunga la vaccinare fortata, am avut si eu pojar si n-am patit nimic, nu e o boala periculoasa, sper ca adevarul sa iasa la iveala si sa nu va opriti din scris, trebuie ca lumea sa stie adevarul, va multumesc !

      Ștergere
  5. Eu am facut pojar in copilarie si nici nu m-a dus mama la medic... Pe vremea aia bolile copilariei nu reprezentau un pericol public, desi se presupune ca medicina nu era asa avansata...

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea,

    Eu ti-am spus ca vecina mea a fost vaccinat ROR si dupa un an acelasi medic, care a vaccinat-o, i-a pus diagnosticul pojar...Din fericire, ea nu a decedat...

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  7. Minciuni, minciuni, minciuni și iar minciuni. Copilul a decedat în urma altor complicații majore nicidecum pojar sau vaccin. Cunosc cazul indirect prin prietena mea care a fost pe tura la Spital când copilul a fost dus acolo.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pacat de sufletelul acela mic! Eu am avut o experienta cu baiatul meu, a primit prima doza din ror si la 1 an si 10 luni a facut varicela,IAR la o saptamana de la vindecare a facut rubeola...medicilor nu pe venea sa creada, drept urmare, contrar eruptiei de pe piele si din gurita, ne-au dat antibiotic...diagnostic: rosu in gat....sansa noastra a fost ca de cca.un an consultam in medic homeopat si acesta ne-a recomandat in remediu pt a usura suferinta si a ajuta organismul. In 4 zile am fost vindecati. De multe ori ma gandesc cat de usor am fi putut avea probleme cauzate de un diagnostic gresit. Acela a fost si va ramane ultimul vaccin al copilului meu!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Crime si genocid impotriva umanitatii, toate sub palaria fundatiei de binefacere „Melinda & Bill Gates Foundation”.

    In urma vaccinarilor de eradicare a poliomielitei in India, finantate de fundatia Melinda & Bill Gates, au aparut extrem de multe cazuri de paralizie non-poliomelitica acuta. Astfel, in anul 2011, anul în care India a fost declarata ca tara fara fara cazuri de poliomielita, au existat 47.500 de cazuri de paralizie non-poliomelitica acuta, aparute in special in zonele in care au fost administrate vaccinurile anti-poliomielitice finantate de fundatia lui Bill Gates.

    In aceasta situatie, vaccinul antipoliemielitic poate fi facut direct raspunzator de cazurile de paralizie aparute la copiii indieni după vaccinare.

    http://www.infowars.com/paralysis-cases-spike-in-wake-of-bill-gates-polio-vaccination-effort-in-india/

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce discutii inutile si prostesti, pai e nevoie de acest caz ca sa-ti dai seama de uriasul beneficiu al vaccinurilor? Inainte de inventarea vaccinurilor faceau "mamicile" cate 10 copii ca sa le scape cativa sanatosi din confruntarea cu aceste boli grave - rujeola, difterie, polio, etc,- care secerau efectiv milioane de copii, epidemii intregi, mureau ca mustele..Voi nu cititi istorie, literatura, ziare de acum cca 70-80 de ani, sunteti cazuti de pe Marte?? Nu credeam ca poate sa se acumuleze atata ignoranta in niste creiere umane, sincer. Aceasta campanie anti-vaccin ma uluieste, chiar exista parinti atat de criminali incat sa-si lase copiii expusi bolilor care faceau ravagii cu nici 100 de ani in urma?

    RăspundețiȘtergere
  11. Locuiesc in Berlin si cunosc un pic mai indeaproape acest caz. Cum bine se presupune in acest articol, acest sarman copilas care chipurile ar fi murit de "pojar" a murit de fapt si de drept din cauza tratamentului gresit. Doar pentru propaganda vaccinarii a fost util sa se prezinte cazul altfel.
    Intr-un articol le-a scapat undeva ca sarmanul copilas primise antitermice (pe baza de acid acetilsalicilic). O asistenta de la primul spital unde a fost copilul a povestit cu constiinta incarcata ca abia DUPA ACEEA aparusera petele pe tot corpul copilului! CUM a fost posibil sa i se dea acelui copilas asa ceva?? La administrarea de acid acetilsalicilic apare imediat reactie masiva la ficat (sindrom Reye) si cum ficatul are rol major in coagularea sangelui, asa apar acele leziuni numite petesii, care in cazuri acute sunt marite.
    Asistenta se intreba si ea CUM de doctorii au diagnosticat cu atata siguranta "pojar" cand acele leziuni aparusera la nici doua ore inainte de deces? Cand au vazut ce facusera, l-au trimis cu lumini albastre la clinica Charité ca sa se spele ei pe maini. Acolo a si murit.
    Dupa atmosfera din jurul cazului, este mult mai probabil ca diagnosticul de "pojar" trebuia sa musamalizeze un malpraxis. Un nou malpraxis- spre suferinta nu numai a parintilor copilului decedat, dar a tuturor parintilor ignoranti si increzatori care dupa toata propaganda nebuna cu "copilul mort de pojar" si-au dus cuminti copilasii la otrava si sunt lasati acum de izbeliste, sa se descurce singuri cu pagubele. Pagubele sunt dezmintite mereu, iar parintii sunt singuri.

    RăspundețiȘtergere