Seminar de Noua Medicina Germana cu dr. Crina Veres - 22-23 octombrie Bucuresti

by - marți, octombrie 11, 2016

RECOMAND!
Din acest moment, mai ai la dispozitie fix o saptamana pentru a te inscrie la seminarul de Noua Medicina Germana ce va fi sustinut de dr. Crina Veres in weekend-ul 22-23 octombrie la Bucuresti.


Dupa cum am mentionat si in alte mailuri, seminarul de Noua Medicina Germana este organizat pentru a 18-a oara in 3 ani si jumatate de cand ne desfasuram activitatea in Evoluam Impreuna.

Succesul acestui seminar vine tocmai din faptul ca in randul oamenilor exista o nevoie reala de a se autoeduca in ceea ce priveste modalitatea in care se raporteaza la sanatate, vindecare sau boala.

Am fost obisnuiti sa ne raportam la propriul corp conform tiparelor parintilor, sa luam o pastila prin care durerea sa ne treaca rapid, insa in ultima perioada, oamenii invata sa priveasca tot mai mult inauntrul lor decat in afara lor.

Prin explicatiile oferite, prin corespondentele logice intre gandurile pe care le avem si conflictele emotionale care ne declanseaza bolile, seminarul de Noua Medicina Germana ne ofera "o lupa invizibila" pentru a cauta in sufletul nostru radacinile suferintelor noastre fizice si emotionale. 

Astfel, nu este vindecat doar efectul, ci si cauza care a declansat o anumita afectiune.

Tocmai de aceea evenimentul poarta numele de "seminar de autovindecare": pentru ca, odata ce ai constientizat care au fost gandurile, comportamentele, tiparele toxice inconstiente pe care le-ai preluat din familia ta sau din societate, autovindecarea se poate transforma intr-o decizie personala.

Cu toate acestea, seminarul de Noua Medicina Germana nu contesta rezultatele oferite de medicina clasica, ci pur si simplu ne invita sa intram intr-un proces mai profund de introspectie, proces ce poate declansa (auto)vindecarea in randul unora dintre noi.


Deoarece au existat atat persoane care nu au reusit sa ajunga in editiile trecute, dar care s-au inscris acum, cat si persoane care revin pentru a doua si a treia oara la seminar, locurile s-au ocupat destul de repede, iar acum mai avem doar 11 locuri disponibile.

Daca esti hotarat(a) sa iti reimprospatezi perspectiva asupra sanatatii, actioneaza si inscrie-te la link-ul de mai sus.

Daca suferi de o afectiune fizica si simti ca vindecarea ta porneste mai degraba din propria minte decat dintr-un tub de pastile, te asteptam cu drag la seminar.

Daca o persoana draga tie se afla "intr-o situatie disperata" in ceea ce priveste sanatatea sa, vino la seminar si s-ar putea sa afli cum ii poti fi de folos, cat si cum te poti ajuta pe tine.

Acesta este ultimul seminar de Noua Medicina Germana pe care il organiam in acest an la Bucuresti, iar dr Crina Veres va fi alaturi de tine pentru a te ghida in acest sens.

Multi dintre cei care au participat la seminar au spus ca aceasta experienta le-a transformat in totalitate perspectiva asupra vietii. 

Inscrie-te AICI si afla acest adevar, dincolo de cuvinte.

Te astept cu bratele deschise!

Alina
Fondatoarea Evoluam Impreuna
www.evoluamimpreuna.ro

You May Also Like

0 comments