Ana Maita - Ce mai eradicam astazi?

by - vineri, octombrie 27, 2017

Dragilor, ati citit cu totii articolul precedent despre cum Ana Măită, ca presedinta a Asociatiei Mame pentru Mame, incalca grav statutul asociatiei. Inca astept sa se sesizeze cineva.
 
In urma publicarii articolului, am fost contactata de o sursa de la un tribunal din Bucuresti care mi-a furnizat noi informatii despre Ana Măiţă, legate de alta campanie promovata de dumneai la modul agresiv deja cunoscut, anume campania de ERADICARE a cainilor.
 
Mi se pare mie sau Ana Măiţă, in setea ei nepotolita de publicitate, vrea sa ERADICHEZE tot ce misca, doar-doar s-or face valuri multe in mass media?

Conform unei inregistrari audio de la o dezbatere publica de anul trecut, in optica Anei Măiţă copiii nevaccinati ar trebui sa fie usor de identificat, eventual sa poarte ceva acolo, un semn, pentru ca Ana Măiţă sa stie de cine sa se fereasca (eventual o stea cusuta pe maneca??).

In optica Anei Măiţă toti cainii fara adapost dar si cei din adaposturi ar trebui ucisi pe loc. Pardon, eradicati.

In optica Anei Măiţă parintii copiilor nevaccinati trebuie urmariti in instanta si libertatea de decizie trebuie eradicata si ea...

Pana unde, Ana Măiţă? In numele cui vorbesti tu, Ana Măiţă
 
Din informatiile primite de la sursa de la tribunal poate oricine sa inteleaga DE CE Ana Măiţă se agata acum de ciolanul gros numit vaccinare si de ce mai nou se implica masiv in campaniile de promovare a vaccinarii cu forta si de "imunizare" prin injectarea fetitelor cu otrava celulara numita vaccin HPV.
 
Dragilor, Ana Măiţă a pierdut niste surse importante de publicitate si de combustibil narcisist si are nevoie urgenta de altele!

 
1. Ana Măiţă NU MAI ESTE "ambasadoarea" Coalitiei Antifumat!
 
Inca din luna martie 2017, campania aceasta s-a distantat de Ana Măiţă, oferind elegant urmatoarea motivatie:
 
"Avand in vedere controversele din spatiu public care v-au vizat numele si v-au atins buna reputatie, coroborat cu atacurile a caror tinta ati fost si implicarea dumneavoastra intr-o campanie ce a creat asocieri negative cu numele dumneavoastra, va informam ca suntem in imposibilitatea de a continua parteneriatul cu Asociatia Mame pentru Mame."
 
 
 
 
Se pune intrebarea: daca atacurile erau neindreptatite si reputatia era buna, DE CE se distanteaza de ea? Au nevoie de cineva cu o imagine publica pozitiva sau de cineva cu un alt caracter?
 
2. Ana Măiţă nu mai vorbeste nici in numele SAMAS!
 
Ana Măiţă a fost maturata (pe buna dreptate) si din postura de purtatoare de cuvant a asociatiei SAMAS, deoarece (exprimat la modul elegant!) "s-a evidentiat faptul ca numele doamnei Ana Măiţă este legat de unele materiale jurnalistice cu conotatii negative". 
 
In realitate, asociatia SAMAS pur si simplu nu a mai dorit sa fie asociata DELOC cu aceasta persoana.
 
Motivele le puteti deduce singuri, din activitatile doamnei Măiţă, care vorbesc de la sine.
 
 

Astept in continuare cu nerabdare ca cineva, ORICINE, cu coloana vertebrala si cu caracter integru, din Asociatia Mame pentru Mame, sa se sesizeze de faptul ca Ana Maita incalca statutul Asociatiei si aduce prejudicii IMENSE acestei asociatii si sa ia masuri pentru a mai salva cat a ramas din reputatia asociatiei!
 
Trezirea, dragii mei! Aveti grija in cine va puneti increderea si in cine credeti ca va reprezinta interesele!

You May Also Like

2 comments

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum asa tarziu ,persoana asta nu trebuie invitata la nici un post de televiziune dar in viata roata se intoarce eu nu as fii lucrat niciodata .

    RăspundețiȘtergere