Scrisoare deschisa catre Raed Arafat

by - joi, ianuarie 04, 2018

Serban Vasile il abordeaza frontal pe dl. dr. Raed Arafat pe Facebook:

Domnule Raed Arafat, 

Va asteapta in Gemania un premiu de 100.000 (o suta de mii) de euro daca indicati din literatura de specialitate macar un singur studiu (verificat si de alti cercetatori) prin care cineva a dovedit vreodata in istoria stiintei existenta virusului rujeolic. Asta insemnand prelevarea de tesuturi, sange sau lichide din corpul unui bolnav de rujeola diagnosticat corect 100%, centrifugarea mostrelor, separarea stratului de virusuri la gradientul de densitate (purificarea), extragerea cu seringa a virusurilor in stare pura, adica izolarea lor, fotografierea virusului, precum si analizarea biochimica a componentei proteinice si a celei nucleotidice a acestuia. 


Dar ati putea sa ne prezentati chiar noua aici pe fb un astfel de studiu pe care va bazati, caci sunteti un functionar public al statului roman si aveti obligatia informarii corecte a populatiei. Cetatenii din banii carora va luati dv. salariul au dreptul sa fie corect informati, nu dezinformati de catre dv. pe banii lor, ceea ce ar fi criminal. 

Daca dumneavoastra, de pe pozitia publica pe care o aveti, nu posedati sau nu sunteti in stare sa faceti rost de un asemenea studiu si sa ni-l prezentati chiar aici, studiu care sa dovedeasca existenta reala, obiectiva si nu propagandistica a virusului rujeolic, atunci pe ce baza recomandati vaccinuri? 

Deasemenea, va invit aici in mod public sa faceti dovada existentei reale, nu propagandistice si a celorlalte virusuri impotriva carora dumneavoastra sustineti vaccinarea si chiar va indemn sa incepeti cu asa-zisul virus poliomielitic.



In prezent, mijloacele tehnice de obtinere a fotografiei unui virus sunt in masura sa faca posibil acest lucru. Nu exista scuze, explicatii pe dupa deget, subterfugii, dovezi indirecte si alte tehnici de ocolire a dovezii directe, caci asa cum sunt peste 2000 de fotografii ale virusurilor lumii vegetale (bacteriofagi etc), de ce sa nu existe si fotografii ale virusurilor lumii animale, in speta umane, impotriva carora se lupta cu vaccinarea? Cu ce microscoape electronice au fost obtinute fotografiile virusurilor lumii vegetale care sa nu fie potrivite si pentru virusurile umane? 

Eu am incredere in seriozitatea dv., in probitatea morala si profesionala de care ati dat de atatea ori dovada, asa ca aratati-ne pe ce temeiuri stiintifice serioase si documentate va sustineti dv. indemnurile publice pentru vaccinare. 

Si sa va dau un pont: luati cate fiole de vaccin antirujeolic sau antipoliomielitic considerati de cuviinta si informati-ne daca ele contin sau nu contin virusurile respective pe care producatorul pretinde ca le contine, caci e cel mai convingator asa. Pe prospect asa scrie, ca ar exista in acele fiole 3 (trei) tulpini de virusuri rujeolice. Asadar, centrifugate, acele vaccinuri ar trebui sa permita separarea din ele, la gradient de densitate a virusurilor pe care pretind ca le contin. Apoi ar fi foarte simplu de extras cu seringa virusurile atenuate si fotografierea lor. Aratati-ne si noua fotografia unui virus rujeolic sau poliomielitic sau HIV, caci e plin netul de falsuri.

Si o remarca speciala pt. dv. ca tema de meditatie: un virus cica ar fi compus dintr-o proteina si un acid nucleic, adica el este de fapt o substanta, nu o forma de viata si nici “la limita dintre lumea vie si cea nevie”. Putem fi seriosi? Dupa cum stiti, un om sau este mort sau este viu, nu traieste la limita dintre lumea vie si cea nevie. In aceste conditii, ce ar putea sa insemne pretinsa atenuare a acestei substante chimice denumita “virus”? 

Va rog, informati-ne corect si public asupra acestor probleme. Va urez succes!


* * * * *

Aici aveti detalii despre procesul pojarului.

You May Also Like

2 comments